(ФОТО) Ова се возилата на специјалците од МВР кои малтретираат активисти на ВМРО-ДПМНЕ во Охрид

Охрид

Ова се слики од возилата на специјалците на МВР кои се паркирани пред одморалиштето на МВР во населба Свети Стефан во Охрид.

Повеќе денови демонстрираат сила со блокирање на движењето на возилата, малтретирање и вршење на претреси.

Според нашите информации менуваат постојано регистарски таблички кое не е дозволено согласно закон.

Please follow and like us:
Tagged