Зоран сакаше да си даде оставка, Заев беше против

Македонија

Заев по којзнае кој пат ги излажа граѓаните. Патетичната најава вечерта по изборите дека разочаран од поразот се повлекува од партиската и премиерката функција беше уште една добро смислена игра игра како многупати досега, пишува Република.

Заев ниту тогаш не мислеше да си поднесе оставка туку намерата беше да се оттргне вниманието, и јавноста да не се занимава со причините за поразот туку да биде претставен како човек со морал кој ете решил да се повлече.

Целиот текст прочитајте го ТУКА

Please follow and like us:
Tagged