ВМРО-ДПМНЕ: Ковачевски кога лаже за диплома на Харвард, лаже и за се друго, исти луѓе исти вредности

Македонија

Ковачевски кога лаже за диплома на Харвард, лаже и за се друго, исти луѓе исти вредности, велат во партиското соопштение од ВМРО-ДПМНЕ.

Ковачевски посетил курс на Харвард од неколку дена, кој може да го посети секој еден кој може да плати десетина илјади евра за таа намена.


Доколку Ковачевски беше дипломец на Харвард тој ќе имаше алумни број, кој ќе го покажеше наместо да се крие зад партиски памфлети.

Ковачевски не е дипломец на Харвард. Тој лаже уште не седнат на местото на Заев, можеме да замислиме како ќе лаже кога допрва ќе седне.

Ковачевски ги врти истите празни флоскули кои ги вртеше Заев и не ги исполни. Ковачевски исто како и Заев манипулира, тоа се истите празни ветувања, кои одамна се прочитани од граѓаните, стои во соопштението на ВМРО-ДПМНЕ.

Please follow and like us:
Tagged