За Божик бесплатен паркинг во Охрид

Охрид

ЈП “Билјанини Извори” ја известува јавноста дека на ден 07. 01. 2022 (петок) јавниот градски паркинг со кој стопанисува јавното претпријатие ќе е бесплатен за сите нејзини корисници.

Одлуката е донесена во име на големиот христијански празник Божиќ и на таков начин ЈП “Билјанини Извори” се приклучува во одбележувањето и славењето на христовото раѓање. 

ЈП Билјанини Извори им го честита празникот на сите православни верници и им посакува многу здравје и бериќет.

За многу години  “Христос се роди”

фото: архива

Please follow and like us:
Tagged