ЕКСКЛУЗИВНА ВЕСТ: Кристина Крлеска Деспотоска нов претседател на СДСМ Охрид

Охрид

Кристина Крлеска Деспотоска е нов претседател на ОО СДСМ Охрид, ексклузивно дознава ОХРИД 24. Веста за ОХРИД 24 ја потврди самата Крлеска Деспотоска.

-Да денеска го добив решението со кое од страна на претседателот на СДСМ сум назначена за нова претседателка на ОО СДСМ Охрид, рече Крлеска Деспотоска во телефонската изјава за ОХРИД 24.

Кристина Крлеска Деспотоска во претходната локална власт беше директор на ЈП “Градски пазар” Охрид.

Please follow and like us: