(ФОТО)”Нискоградба” Охрид започна со градежни активности за изведба на канализациона линија на улица “Рашанец” во Лескоец

Охрид

ЈП Нискоградба Охрид започна со градежни активности за изведба на канализациона линија со должина од 235 метри крак на улица “Рашанец” во сели Лескоец.

“Се поставуваат цефки со дијаметар Ф200 мм и изведба на 8 ревизионни шахти. Вредноста на овој проект изнесува 1,677,571 денари”, информираат од претпријатието.

Please follow and like us:
Tagged