Нови наслови во Библиотеката

Култура

НУ Библиотека „Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

„Девојката од Багдад” – Мишел Нури
„Вистинско семејство” – Тони Парсонс
„Чиј беше Јон?” – Рефет Абази
„Проштален подарок” -Владимир Тасиќ
„Пјер и Жан” – Ги де Мопасан
„Драга Матилда” – Сузана Тамаро
„Животот е преубав” – Живко Андревски
„Мемоарите на Алберт Ајнштајн” – Кире Илиевски
„Модели на родовата идентификација” – Марина Мијаковска
„Нуклеарното оружје и надворешната политика” – Хенри Кисинџер
„Првото второ доаѓање” – Алексеј Слаповски
„Внатрешната страна на ветрот” – Милорад Павиќ

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged