Во КИЦ “Култура365” вечерва специјален настан со најпознатиот холандски писател Артур Ван Амеронген и познатата телевизиска ѕвезда Роби Мунтз

Култура Охрид

Вечерва во КИЦ “Култура365” и музејот на А.ден Долаард во Охрид специјален настан со најпознатиот холандски писател Артур Ван Амеронген и познатата телевизиска ѕвезда Роби Мунтз.

Настанот ќе биде проследен со настапи, музика, закуска, бесплатни пијалоци и стенд-ап комедија. Настанот ќе започне во 20 часот и е од отворен карактер, влезот е бесплатен и сите се поканети.

Please follow and like us: