Претставници на великанот во светскиот ракомет РК Веспрем во посета на Охрид

Охрид Спорт

Денес во посета на Охрид и ГРК Охрид беа преставници на великанот во светскиот ракомет РК Веспрем!

-Директорот на РК Веспрем, Золтан Чик, еден од главните спонзори на тимот Силард Шмит и Ервин Сел беа на прием кај градоначалникот Кирил Пецаков и заедно со управата разговараа за понатамошна соработка со ракометниот клуб од Унгарија, информираат од ГРК Охрид.

Please follow and like us:
Tagged