Извлечени групите на турнирот во мал фудбал “Велгошти 2022”

Охрид Спорт

Извлечени групите на турнирот во мал фудбал “Велгошти 2022”

Група А

 1. Смарт
 2. Црногорци
 3. Васко Речкоски

Група Б

 1. Томас Ман
 2. Сатеска Волино
 3. ДООЕЛ Благлес

Група Ц

 1. Ресторан Станица и Викса Пром
 2. Типлери
 3. Сквер Кафе

Група Д

 1. Микротек
 2. Златен Паркет
 3. Вила Мина Лагадин

Група Е

 1. Мики М Компани
 2. Хотел Сити Палас
 3. Александар Фудбал

Група Ф

 1. Струшки Градител
 2. Асп – Пак
 3. Дебрца Експрес

Група Г

 1. Гостилница кај Мече
 2. Св. Троица Црногорци
 3. Евротип Црногорци

Група Х

 1. Камионски делови Босс
 2. СРЦ Бела Каса
 3. Др. Баткоски

Турнирот започнува утре.

Please follow and like us:
Tagged