Пецаков: Започнаа подготвителните активности за асфалтирање на улиците “28 Април” и “Веле Марков”

Охрид

Започнаа подготвителните активности за асфалтирање на улиците “28 Април” и “Веле Марков”, информира денеска градоначалникот Кирил Пецаков, на својата официјална Фејсбук страница.

“Денеска се врши гребење на стариот асфалт, тампонирање и нивелирање на шахти. После завршување на овие активности следува поставување на нов слој асфалт”, напиша градоначалникот Пецаков.

Please follow and like us:
Tagged