Градоначалникот Пецаков денеска беше во село Плаќе, на прославата на празникот Света Недела

Охрид

Денеска бев во село Плаќе, во црквата Света Недела, каде заедно со сограѓаните го прославивме денешниот празник Света великомаченичка Недела! За многу години да ни биде денешниот ден, објави на својата официјална Фејсбук страница, градоначалникот Кирил Пецаков.

Please follow and like us:
Tagged