СДСМ Охрид тргна за Крушево, 80 луѓе распределени во три автобуси

Охрид

Рано утрово СДСМ Охрид тргна за Крушево.

На паркингот кај Туристичка имаше 4 автобуси, но дошле само 80 луѓе вработени по државни институции.

Организаторите ги распределиле во 3 автобуси, а еден го вратиле назад.

Please follow and like us:
Tagged