Бранко ја формира „За наша Македонија“

Македонија

При крај се процедурите за формирањето на нова партија. Името ќе биде „За наша Македонија“. Зад партијата стои поранешниот претседател Бранко Црвенкоски со сите негови структури, дознава news1.

Нивниот извор вели дека претходно Црвенкоски и лобито од Охрид, оствариле контакти и средби со политички актери, а меѓу нив и еден поранешен градоначалник на Охрид.

извор: news1

Please follow and like us:
Tagged