Градоначалникот Пецаков: Изведба на фекална канализација на улица „Живко Чинго“

Охрид

Екипи на ЈП „Нискоградба“ работат на изведба на фекална канализација на улица „Живко Чинго“, објави градоначалникот Кирил Пецаков, на својата официјална Фејсбук страница.

“Должината на линијата изнесува 400 метри. Вредноста на проектот е 1 578 000 денари, а средствата се обезбедени од буџетот на Општина Охрид”, напиша градоначалникот Пецаков.

Please follow and like us:
Tagged