ВМРО-ДПМНЕ отпочнува процес на ажурирање на членството и зачленување на нови членови

Македонија Охрид

Приклучи се, за Македонија, за нашата заедничка иднина. Во времињата кога му е тешко на нашиот народ ВМРО-ДПМНЕ води напред, кон подобра иднина, кон подобра Македонија, вели Ѓорѓија Сајкоски, генерален секретар на ВМРО-ДПМНЕ.

-ВМРО-ДПМНЕ во наредниот период отпочнува процес на ажурирање на членството и зачленување на нови членови. Кој ќе се одвива од 01.10.2022 до 31.12.2022 год.
За таа намена ќе бидат отворени штабовите во сите општини во време од 17 до 21 часот, истакна Сајкоски.

Please follow and like us:
Tagged