Видео од нападот на бугарскиот клуб „Цар Борис III“ во Охрид

Охрид

Бугарската телевизија БТВ денеска објави снимки од безбедносните камери во близина на бугарскиот клуб „Цар Борис III“ во Охрид на кои се гледа нападот на клубот.

Според видеото што го објави телевизијата, тројца мажи со маски на лицата фрлаат со предмети, најверојатно камења, кон клубот, при што се кршат прозорците на објектот.

извор: 360stepeni

Please follow and like us: