Пецаков: Започнаа активностите за целосна реконструкција на повеќенаменското игралиште во Долно Коњско

Охрид

Започнаа активностите за целосна реконструкција на повеќенаменското игралиште во Долно Коњско, објави градоначалникот Кирил Пецаков на својата официјална Фејсбук страница.

“Согласно проектот предвидено е да се изврши целосна замена на заштитната ограда и да се изврши санација на спортските реквизити. Овие активности се резултат од постојаната комуникација што ја практикуваме со охриѓани. Вредноста на зафатите изнесуваат околу 230 000 денари, а средствата се обезбедени од буџетот на Општина Охрид”, напиша градоначалникот Пецаков.

Please follow and like us:
Tagged