Распродадени концерти и овации на aмериканската турнеја на Владимир Четкар

Култура Охрид

Од американската турнеја на Владимир Четкар останаа само уште две дестинации. На 30 ноември тој ќе настапи во Black Cat Jazz Club, најпознатиот џез клуб во Сан Франциско, a на 9 декември во Вест Палм Бич, Флорида во прочуениот Нортон Музеј на уметноста.

Владимир Четкар на оваа турнеја досега настапи во Чикаго, Детроит, Кливленд и Њујорк каде концертот беше распродаден неколку дена однапред. На овие концерти Четкар се претставува како композитор, аранжер, изведувач (гитарист и вокалист) и бенд лидер.

извор: Република

Please follow and like us:
Tagged