Утре размена на прочитани книги

Култура

По третпат во Охрид ќе се одржи културен настан со размена на книги. Разменети убави книги, убави муабети, навистина прекрасни моменти и спомени.

Настанот ќе се одржи на 3 Март 2019 (недела) во The Vault во 18:00 часот.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged