Бесплатен паркинг во Охрид за Водици

Охрид

ЈП “Билјанини Извори” ја известува јавноста дека на ден 19. 01. 2023 (четврток) јавниот градски паркинг со кој стопанисува претпријатието ќе е бесплатен за сите нејзини корисници.

Одлуката традиционално се носи во име на големиот христијански празник Богојавление – Водици.

ЈП “Билјанини Извори” на сите учесници на утрешниот настан им посакува мирно езеро и добро здравје.  

Please follow and like us: