УМС ВМРО-ДПМНЕ Охрид: Гоце Делчев – апостолот и срцето на револуционерна Македонија

Охрид

Гоце Делчев – апостолот и срцето на револуционерна Македонија.

Почитта на ликот и делото на Македонецот Делчев е продолжување на нашата заедничка обврска за зачувување на македонската држава, историја, јазик и идентитет, порачаа младите од ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид.

Please follow and like us:
Tagged