На 11 март во Охрид прво официјално државно првенство во Таеквон-до ИТФ

Охрид Спорт

По повод признавањето и добивање на правен статус од страна на Агенцијата за млади спорт, Македонската Традиционална Таеквондо Федерација му ја додели честа на Таеквон-до клуб ,,МАСТЕР” Охрид, како најстар клуб, да го организира првото државно првенство во Таеквон-до ИТФ, на 11 март 2023, во спортската сала Билјанини извори (мала сала).

Please follow and like us:
Tagged