Шумската полиција од Охрид во село Злести откри 2m3 бесправно складирано дабово огревно дрво

Охрид Регион

На ден 1.3.2023 година Шумската полиција од Охрид, при контрола во село Злести откри 2m3 бесправно складирано дабово огревно дрво.

Против прекршителот ќе биде поднесена соодветна пријава до Основниот суд Охрид.

Please follow and like us: