УМС ВМРО-ДПМНЕ Охрид се приклучи на акцијата “Чиста околина – зелена иднина”

Охрид

Унијата на млади сили при Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Охрид се приклучи на акцијата под мотото “Чиста околина – зелена иднина”. 

“Како УМС се залагаме за почиста животна околина, па затоа денес засадивме  садници во околината на Горна Порта”, велат младите од ВМРО-ДПМНЕ Охрид.

Please follow and like us:
Tagged