(ФОТО) Започна опремувањето со реквизити на детските игралишта во Охрид

Охрид

Започна опремувањето со детски реквизити на игралишта на улиците “Даме Груев”, “Крали Марко” и населбата Далјан, објави градоначалникот Кирил Пецаков на својата официјална фејсбук страница.

Во наредниот период оваа активност ќе ги опфати и останатите детски игралишта на територија на Општина Охрид, напиша градоначалникот Пецаков.

Please follow and like us:
Tagged