ВМРО-ДПМНЕ Охрид на 15 март организира крводарителска акција

Охрид

На 15 март, среда, од 12 до 16 часот во штабот на ОК Охрид по повод Денот на Црвениот крст и Денот на крворадителство во Република Македонија, во организација на УЖ, ОК и УМС на ВМРО-ДПМНЕ Охрид, ќе се одржи крводарителска акција.

Хуманоста на дело, да се спаси живот е најголемата доброта, велат од ВМРО-ДПМНЕ Охрид.

Please follow and like us:
Tagged