Двајца охриѓани избрани на високи раководни позиции во Занетчиската комора на Република Македонија

Охрид

Викендов во Куманово се одржа изборно собрание на Занетчиската комора на Република Македонија, на која потпретседателот на Регионалната Занаетчиска комора Охрид, Александар Крстев беше реизбран за Претседател на Собрание на ЗКРМ, а Претседателот на РЗК Охрид, Сашо Богоески, избран за потпретседател на Управниот одбор на ЗКРМ.

За нов претседател на Комората беше избран Агрон Фазлији, за кого ова е втор мандат, односно уште нови четри години.  

Please follow and like us:
Tagged