(ФОТО) Ќебиња и буриња со цемент извадени од канализационата мрежа во Охрид

Охрид

Ќебиња и буриња со цемент извадија денеска екипите на ЈП “Нискоградба” Охрид од канализационата мрежа во градот.

Тие во моментов работат на отстранување и санација на дефектот на канализационата линија на улица “Димитар Влахов”.

Од ЈП “Нискоградба” Охрид честопати упатуваат апел и повикуваат на совесно однесување, но тоа како да не допира до несовесните граѓани, кои и натаму фрлаат сѐ и сешто во шахтите.

Please follow and like us:
Tagged