Во пожар во Издеглавје изгоре сува трева и ниско стеблеста вегетација

Регион

На трети март оваа година околу 15 часот, во селото Издеглавје, општина Дебарца, случен е пожар во кој целосно изгорела поголема површина сува трева и друга ниско стеблеста вегетација. Пожарот е локализиран и изгаснат од противпожарната единица од Охрид.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged