Тепачка во кафе бар во Струга

Регион

На седми март оваа година во 10 часот и 30 минути, во кафе бар лоциран на улицата ,Владо Малески“ во Струга, нарушен е јавниот ред и мир со физички напад од страна на Ф.Ф. (46) врз А.А. (40), двајцата од селото Франгово. Ф.Ф. е повикан во полициската станица во Струга и против него ќе биде поднесена соодветна пријава.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged