Жител од село Октиси нападнат среде бел ден во Струга

Регион

На десетти март оваа година, околу 16 часот и 30 минути, на улицата „Ѓуро Салај“ во Струга нарушен е јавниот ред и мир со физички напад извршен од лице од струшкото село Долна Белица врз О.О. (43) од селото Октиси. 
Полициската станица од Струга презема мерки за пронаоѓање на сторителот по што, против него ќе поднесе соодветна пријава.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged