Од понеделник започнува авиолинијата Охрид – Малме

Охрид

Во понеделник (18 март 2019) во 11:25 часот на охридскиот аеродром „Св. Апостол Павле“ ќе слета првиот авион на од Малме на компанијата „Виз ер“, со што официјално ќе биде воспоставена директната авиолинија Охрид – Малме. Воедно на настанот ќе биде официјализиран и директниот лет од Охрид до Милано со кој исто така ќе оперира авиокомпанијата „Виз ер“.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged