Во центарот на Охрид никнува нова депонија, ќе реагираат ли овој пат Георгиески и Грданоски?

Охрид

Во центарот на градот до поштата никнува уште една депонија. Граѓаните реагираат на фејсбук. Прашање е дали ќе реагираат и надлежните. Депониите од ден на ден никнуваат по целиот град, а досега изостанува реакција од надлежните.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged