Нови наслови во Библиотеката

Култура

НУ Библиотека „Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

„Еретички писма” – Стефан Марковски
„Пушти ми музика да поиграм” – Трајче Крстески
„Заезероно” – Александар Поповски
„Патот” – Виолета Танчева Златева
„Затвор за жени” – Вера Бужаровска
„Лошиот Јин и добриот Јанг” – Анета Велкоска
„Ништо не е конечно” – Јован Стрезовски
„Пеперутка од пепел” – Сузана В. Спасовска
„Два османлиски пописни дефтери за Крушево”
„Забелешки за Организацијата во Охридско и Струшко” – Христо Узунов

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged