Која држава ја претставува Заев?!

Македонија

Премиерот Зоран Заев кој љуби да се претставува како премиер на Република Северна Македонија, со владината делегација што го придружува е во официјална посета на Албанија, но зад него е поставено само албанското знаме. На протоколарната фотографија се гледаат три албански знамиња и едно малечко македонско знаме. Која држава ја претставува Заев?!

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged