(ВИДЕО)Тито Петковски ја кажа вистината: Кај Македонците води Силјановска Давкова

Македонија

Тито Петковски во своето гостување на ТВ21 посочи дека кај Македонците води Силјановска Давкова.

-На домашен терен фаворит може да биде Силјановска, говорам кај македонскиот електорат, но голем хендикеп е, да речеме, оддалеченост од албанскиот електорат, рече тој.

За Пендаровски посочи дека има поддршка од албанските избирачи.

Тито Петковски: Кај македонскиот електорат фаворит е Силјановска

Тито Петковски: Кај македонскиот електорат фаворит е Силјановска

Posted by TV21 on Thursday, March 14, 2019

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged