Против в.д. градоначалникот Георгиески поведена прекршочна постапка од Антикорупциска

Охрид

Против в.д. градоначалникот Константин Георгиески поведена е прекршочна постапка од страна на Антикорупциската комисија затоа што не ја пријавил имотната состојба или не поднел изјава за судир на интереси. Согласно Законот ќе треба да плати казна од 200 до 400 евра.

Антикорупциската комисија поведе прекршочни постапки против 18 градоначалници и против претседателот Иванов.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged