(ФОТО) СКАНДАЛ:Заев во посета на Охрид со мерцедесот на Груевски

Охрид

Иако СДСМ и Зоран Заев, повеќе пати изјавија дека Заев не се вози со мерцедесот набавен од поранешниот премиер Никола Груевски, сепак денешните слики направени пред општина Охрид го говорат спротивното. Зоран Заев во посета на Охрид е токму со мерцедесот за кој Груевски е осуден на две годишна затворска казна. Иако регистарските таблици се променети, сепак повеќе од јасно е дека станува збор за мерцедесот набавена од Никола Груевски.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged