Во Охрид дојде Заев и изникна дрвото на непотизмот

Охрид

Секретар на општина Охрид, братот во АППТ, шурната во Фонд за здравство.
Сопруга на директор и секретар на СДСМ педагог во економското училиште, ќерката на директорот на ЈП “Нискоградба” во фонд за здравство, мажот на директорката на Билјанини извори во библиотека, зетот на претседателот на СДСМ во М-НАВ, синовите на претседателска на второстепена комисија на влада едниот инспектор во МВР, другиот на Царина. Брачеда на пратеничка професор во основно училиште Григор Прличев.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged