Младите од УМС во посета на пазарот и охридските пазарџии

Охрид

Младите од УМС во посета на пазарот и охридските пазарџии.

Секогаш меѓу народот, очи в очи ни изразија задоволство што сме ги посетиле и посветиле мало внимание. Пазарџиите мора да бидат задоволни, истакнаа од УМС ВМРО ДПМНЕ Охрид.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged