Милошевски: Пазарџиите мора да бидат задоволни, а наша одговорност е да обезбедиме подобри услови за работа и егзистенција

Охрид

Пазарџиите мора да бидат задоволни, а наша одговорност е да обезбедиме подобри услови за работа и егзистенција. Младите со посетата уште еднаш докажаа дека се подготвени со сите сили да помогнат во идејата за поубав Охрид, ова преку свој Фејсбук статус им го порача на Охриѓани кандидатот за градоначалник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Митре Милошевски.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged