УМС ВМРО-ДПМНЕ – СДММ: Има разлика

Охрид

Подмладоците на двете партии, ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ, денеска на градскиот плоштад во Охрид имаа свои активности. Но она што може да се види од сликата е дека има разлика.

На штандот од УМС ВМРО-ДПМНЕ Охрид имаше голем број млади охриѓани, а присутен беше и кандидатот за градоначалник Митре Милошевски.

Од друга страна на штандот од СДММ Охрид само четворица,

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged