Тепачка на булевар „Туристичка“

Црна хроника

На петнаесетти мај оваа година,  во 18 часот и 45 минути, на булевар „Туристичка“ во Охрид, нарушен е јавниот ред и мир со физички напад извршен од Љ.Г. врз З.К.(62), двајцата од Охрид. Полициската станица од Охрид презема мерки за пронаоѓање на напаѓачот, пошто против него ќе биде поднесена пријава.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged