Во понеделник протест по повод незаконското градење на минарето

Охрид

Здружението на граѓани за заштита и афирмација на културните вредности „Совест“ – Охрид сака да Ве извести дека на ден Понеделник, 20 мај во 16.00 часот пред зградата на Општина Охрид на улица „Димитар Влахов“ организира мирен протест по повод незаконско градење на Алипашина џамија. ДА МУ СТАВИМЕ СТОП ЗА БЕЗАКОНИЕТО НЕМА ПРАВДА НЕМА МИР!!- се вели во објавата на здружението „Совест“ на фејсбук.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged