(ФОТО)Матурска парада 2019

Охрид

Со танц на музика од штраусовата опера „Лилјакот“, околу 400 матуранти од  четирите  охридски средни училишни центри на плоштадот „Св. Климент Охридски“ денес се вклучија во манифестација „Матурска парада 2019“.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged