Заев: Не ми паѓа на памет да понудам оставка!

Македонија

Не ми паѓа на памет да си дадам оставка, јас сум доблесен! Ако држевме лекција на успешност оваа влада и овој премиер, тоа го направија. Не гледам никаква причина Зоран Заев да понуди оставка. Го сплотивме општеството, чекориме кон пристапувањето и кон Европската унија, ги решивме проблемите со Бугарија и Грција, а новите економски параметри кршат рекорди, одговори синоќа Зоран Заев, а во врска со тоа дали ќе понуди оставка во партијата, по разрешувањата во сите органи на СДСМ.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged