(ВИДЕО)Мицкоски: Вака изгледа надојден Вардар, шампиони честито!

Спорт

Вака изгледа надојден Вардар, шампионски Вардар. Вардар од Македонија шампион на Европа! Не направија горди во срцето на Европа. Вистинска радост за нашата земја, напиша лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски.

-Нема запирање и тогаш кога е тешко, и тогаш кога има такви кои велат оваа е тешка задача. Вардар покажа дека се е можно, и дека победите се реалност, со срце, со сила, непокорност и со нескршлива верба во себе. Честитки за црвено црните на Вардар. Браво ШАМПИОНИ!, додава тој.

Вака изгледа надојден Вардар, шампионски Вардар. Вардар од Македонија шампион на Европа! Не направија горди во срцето на Европа. Вистинска радост за нашата земја. Нема запирање и тогаш кога е тешко, и тогаш кога има такви кои велат оваа е тешка задача. Вардар покажа дека се е можно, и дека победите се реалност, со срце, со сила, непокорност и со нескршлива верба во себе. Честитки за црвено црните на Вардар. Браво ШАМПИОНИ! 🇲🇰

Posted by Hristijan Mickoski on Sunday, June 2, 2019

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged