(ФОТО) Бехатон плочките во Пештани, поставени пред изборите за гласови, не издржаа

Охрид

Бехатон плочките кои власта на СДСМ ги нареде на уличките во Пештани, со цел добивање на гласови за локалните избори и нивниот кандидат за градоначалник, Константин Георгиески, не издржаа и почнаа да се распаѓаат.

Уште тогаш пишувавме дека бехатон плочките се редат единствено со намера добивање некој глас повеќе и не се внимава на квалитетот на работата. Овој случај само го потврдува тоа.

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged