(ВИДЕО)Моќен видео запис од шампионскиот пречек на Вардар

Спорт

Допрва ќе читаме неверојатни стории за Вардар. Иако ЕХФ на стартот на сезоната не ми даде речиси никаква шанса на македонскиот тим да се најде во четирите најдобри екипи, сепак како минуваа деновите, фазите… размислувањето го промени.

Вардар синоќа дојде во Скопје, а ЕХФ скоцка видео-запис од 60 секунди од пославата на плоштадот во главниот град и пиша: „About last night in Skopje“.

👏🏼🎉🔥🇲🇰🦁🏆 About last night in Skopje! The fans welcomed their VELUX EHF Champions League champions, RK Vardar.

Posted by EHF Champions League on Tuesday, June 4, 2019

ОХРИД 24

Please follow and like us:
Tagged